Letöltések, leírások

Súgó

Az alábbi linken hozzáférhetővé tettük Click&Flow rendszer súgójának jelentős részét abból a célból, hogy leendő ügyfeleink tudjanak informálódni rendszerünkről, annak képességeiről és lehetőségeiről. Ezen dokumentáció nem teljeskörű, így nem tartalmazza számos kiegészítő modul leírását és annak belső működési elvét (például: WebDesk, E-mail kezelési szolgáltatások, Szkenner interfészek, Projekttervező stb.)

Megnyitás

Általános szerződési feltételek, árlista, funkciónális ősszefoglaló

Az alábbi linkről letölthető a Click&Flow rendszer felhő alapú szolgáltatásának általános szerződési feltételei és az ahhoz kapcsolódó mellékletek.

 • Általános szerződési feltételek

  Az alábbi linkről letölthető a GST-MAX Kft. Click&Flow felhő alapú rendszerének általános szerődési feltételei.

 • Árlista (ÁSZF 1. melléklet)

  Az alábbi linkről letölthető az aktuális árlista pdf formátumban. Az árlista tartalmazza a földi telepítésű rendszer és a kapcsolódó szolgáltatások árait is. Akciós árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

 • Funkcionális összefoglaló (ÁSZF 2. melléklet)

  Az alábbi linkről letölthető a Click&Flow rendszer funkcionális összefoglalója pdf formátumban.

 • Szolgáltatási szerződés (ÁSZF 3. melléklet)

  Az alábbi linkről letölthető a Click&Flow rendszer felhő alapú szolgáltatásának szolgáltatási szerződése pdf formátumban.

Kliens program

Felhasználónév és jelszó megadása után tölthető le/telepíthető a Click&Flow rendszer kliens programja. Felhasználónévhez és jelszóhoz a rendszerre történő előfizetés után lehet jutni (demó rendszer esetén regisztárció után). A program automatikusan települ (ClickOnce).
A telepítő program gondosokodik rendszer működéséhez szükséges kiegészítő komponensek telepítéséről is.

Fontos!! Ne telepítse ezt a kliens programot, amennyiben földi telepítésű rendszert használ, mert előfordulhat, hogy esetleges verzió eltérés miatt a továbbiakban nem fog tudni bejelentkezni a saját rendszerébe!

Workflow jelentése

Az ügyintézési-, irodai- és a gyártási munkafolyamatok irányítására és követésére szolgáló alkalmazásokat gyűjtőnéven workflow rendszereknek nevezzük. Az alábbi linken a workflow értelmezéséről olvashat bővebben.